MSBSZ Snowboard Kupa Sorozat
2021
Showdown

Bár ebben a pandémiás helyzetben nagyon nehéz biztosat mondani, a Magyar Snowboard Szövetség jelen állás szerint január 16-án zárt kapuk mögött megrendezi két kategóriában a 2020/2021-es téli szezon első havas snowboard kupafutamát. Próbálunk minnél több infóval ellátni mindenkit, illetve az eplényi építő-szervező csapat mindent megtesz, hogy a verseny minősége megfelelő legyen a verseny napjára. Mi arra bíztatunk Titeket, hogy körültekintően járjatok el a verseny előtti felkészülésben és a megmérettetés közben is. 

Első és legfontosabb, hogy a szövetség Covid-19 protokollját legyetek szívesek betartani – itt találjátok a részleteket.

Második legfontosabb, hogy az érvényes sportorvosi engedély bemutatása kötelező, mely a jelen vírus helyzetben még kardinálisabb, mint valaha. Az online feltöltést január 14. éjfélig van módunkban elfogadni, de természetesen a helyszínen, a nevezéskor élőben is bemutathatjátok. Részletek itt.


A verseny pontos és részletes kiírását, kategóriánként megtaláljátok a www.msbsz.hu honlapon, vagy ide kattintva.

A versennyel kapcsolatos bármely változásról, vagy egyéb szükséges intézkedésről közösségi média felületeinken tudhattok meg többet, kövessetek minket facebookon és instagramon!

Találkozunk január 16-án Eplényben, vigyázzunk egymásra!

Magyar Snowboard Szövetség