Március 12 és 15. között idén is rengeteg versennyel, sportos és családi programmal, bulikkal jön a Dockyard Havas Szezonzáró. Immár 28. alkalommal!

2020. március 12-15. Murau-Kreischberg (Ausztria)

Az elmúlt napokban az Alpokat elérő hóesés Kreischberget sem kerülte el, és még most is várható havazás, így a pályák állapota tökéletes lesz. A téli képek, amiket a Kreischberg tetejéről kapunk, ígéretesek. Emellett a lenti részen is minden éjszakára fagyot mondanak a verseny előtt. Ennek köszönhetően remélhetőleg a versenyek napjaiban is ideális körülmények lesznek.

A helyszínen a versenyiroda 11-én késő délután áll fel, de teljes valójában 12-én reggeltől működik.

Előnevezés kedvezményesen március 10-ig az Alpesi Clubban! (Budapest, Krisztina krt. 3. email: szallasok@alpesiclub.hu) illetve a népszerű szálláskereső oldalakon!

Ha véget ért a sínap, akkor sincs unalom. Hófoci bajnokság, O’Neill Hill Run, azaz hegyrefutás, Ollie jam és a tavaly nagy sikerrel debütáló Tobozdobó verseny. Ez a hivatalos versenyeken, síelésen túl, de a bulin még innen. Hiszen pénteken és szombaton este várunk majd magyar DJ-vel a bulikban!

Kövessétek az esemény Facebook oldalát,hogy minden friss hírről első kézből értesüljetek. A honlapon az általános, hosszú távú tudnivalók elérhetőek, mag az aktuális híreket a közösségi oldalon közöljük.

Minden információ, az öszzes program, versenykiírások: www.muraumarcius15.hu