A Magyar Kormány a 3/2021. (I. 8.) Kormány rendelettel meghosszabbította a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltak alkalmazhatóságát. A Rendelet 5-7. §-a tartalmazza a sportrendezvényekre vonatkozó releváns rendelkezéseket, amelyek figyelembe vételével a versenyrendszerben szervezett verseny, mérkőzés megtartható, de kizárólag „zárt kapuk”-kal, nézők nélkül. Figyelemmel arra, hogy snowboard sportágban a Szövetség rendelkezik az országos sportági szakszövetségi státusszal és a megkeresésben említett verseny a Szövetség versenynaptárában is szerepel, így annak megtartására a Rendelet alapján lehetőség van, természetesen a fent említett védelmi intézkedések betartása mellett.  – EMMI, Dr. Szabó Tünde, sportért felelős állímtitkár írásbeli megerősítése kérésünkre.

Kérjük segítsétek munkánkat és nevezzetek be előre, hogy aztán a helyszínen már csak regisztrálnotok kelljen. Ezt egyszerűen megtehetitek a honlapunkon péntek, azaz január 15. 20:00-ig.

Nagyon fontos, hogy a verseny szigórú zárt kapuk mögött tud csak megvalósulni, ezért részleteket és élőt nem kommunikálunk semmilyen közösségi média csatornán, a legfontosabb információkat emailben kapjátok meg. Kérjük figyeljétek fiókjaitokat. 

A szövetség Covid-19 protokollját itt találjátok – itt találjátok a részleteket.

Az érvényes sportorvosi engedély bemutatása kötelező. Részletek itt.

A verseny pontos és részletes kiírását, kategóriánként megtaláljátok a www.msbsz.hu honlapon, vagy ide kattintva. 

A versennyel kapcsolatos bármely változásról, vagy egyéb szükséges intézkedésről közösségi média felületeinken tudhattok meg többet, kövessetek minket facebookon és instagramon!

Találkozunk január 16-án Eplényben, vigyázzunk egymásra!

Magyar Snowboard Szövetség

Budapest, 2021. Január 14.