Itt egy kis videós összefoglaló az elmúlt hetek edzéseiről, amiben láthatjátok, hogy mennyire sokféle a 2020/2021 szezonra készülés menete. Így zajlanak Bekényi Ádám által vezetett szárazföldi edzések. 🏃🏼‍♀️💯


A szezon kezdetén 2020.09.12-én (szombaton) 16 órától tartjuk a hagyományos fizikai felmérőnket a Honvéd atlétika pályáján (Budapest, Dózsa György út 53, 1134)

A felmérésen a válogatott és a válogatott keret tagjainak a részvétel kötelező. Azon versenyzők számára is kötelező a felmérő, akik tervezik, hogy szeretnének részt venni az MSBSZ által szervezett edzőtáborokban és versenyeken. Ezen felül bármely versenyző megmérettetheti magát a teszten.

Levelemhez csatolom a felmérés aktuális ponttáblázatát korosztályokra lebontva.

A csapatba kerüléshez 16 pont elérése szükséges.

(A mellső plank felmérést és a NETFIT ütemezésű fekvőtámaszt ebben az évben kis csoportokban fogják bemutatni a versenyzők. Csak a hibátlanul végrehajtott teljesítést fogadjuk el!)

Fizikai allapotfelmero ponttáblázat 2020 Letöltése

Amennyiben sérülés hátráltatja a versenyzőt vagy nem sikerült a kiírt ponthatárt elérnie, abban az esetben lehetőséget biztosítunk pót felmérésre, melyet külön megbeszélés alapján szervezzük meg.

A felmérő végén Szülői értekezlet formájában tájékoztatást tartunk több témában.

Jó felkészülést kívánunk!

#msbsz Bekényi Ádám, utánpótlás vezető edző