Felhívjuk a egyesületi vezetők, edzők és versenyzők figyelmét, hogy az új koronavírus terjedésére tekintettel a versenyen való részvétel szabályait az alábbiakkal egészítjük ki, illetve következő intézkedéseket hozzuk:

  1. A versenyen nem vehet részt, és a rendezvénytől tartsa távol magát, aki az elmúlt 14 napban fertőzött területen tartózkodott, vagy onnan érkező személyekkel kapcsolatban volt! Ez vonatkozik a versenyzők kísérőire is!  A fertőzöttnek minősített területek a https://konzuliszolgalat.kormany.hu/koronavirushonlapon megtalálhatók.
  2. A „kézfogás mentes” politikát követjük. Az üdvözléseknél, gratulációknál mellőzzük a személyes érintkezést, ez vonatkozik a rendezőkre, de a versenyzők, kísérők egymás közötti magatartására is.
  3. A meghirdetett zárt téri programokat töröltük (vacsora és esti party) a hivatalos programból. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy mérlegeljék, hogy saját felelősségükre milyen szórakozóhelyeket, illetve közösségi helyszíneket látogatnak meg.
  4. A versenyen kizárólag magyar állampolgárok indulhatnak (nem nemzetközi verseny).
  5. A verseny során nyitott lift használata biztosított (ülős lift)!
  6. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az általános higiéniai szabályokat fokozottan tartsák be (megfelelő kézmosás, papírzsebkendő használat, stb….), ezt a rendezvényt megelőzően, a kiutazás során és a helyszínen is kövessék.
  7. Az osztrák hatóságok azt kérik, hogy amennyiben valaki Ausztriában tartózkodva a koronavírus tüneteit véli magán  érzékelni, ne menjen orvoshoz, kórházba hanem rögtön hívja fel a 0-24 óráig elérhető 1450-es vagy 0800 555 621-es telefonszámot és ezen keresztül kérjen segítséget

 

A vírussal kapcsolatos további fejleményeket nyomon követjük, és amennyiben a helyzet változik, a megfelelő intézkedéseket meghozzuk.