MSBSZ Snowboard Kupasorozat – FSOB 2021

Store13 Freestyle & Giant Slalom Országos Bajnokság és Fogyatékkal Élők I. Snowboard Kupafutama

Jelen állás szerint a közkedvelt és két éve hazahívott FSOB idén is megvalósulni látszik a Mátrában. A pandémiás helyzet sportesemény rendezési szabályzata és a várható időjárás is megengedi, hogy a magyar bajnokság Síparkba szánt két versenyszámát zárt kapuk mögött, azaz a versenyterületet lezárva megrendezzük. A sípálya egyéb részei és a többi pályája természetesen zavartalanul működik bárki számára a verseny alatt!! Kérünk Titeket, hogy a honlapon található versenykiírást, a COVID szabályzatunkat és a sportversenyek megtarthatóságáról szóló kormányrendeletben foglaltakat mindenképp tartsátok be és biztonságban bonyolítsuk a futamokat. Idén első ízben csatlakozik hozzánk a Magyar Parasport Napja Lélekmozgató program, amelynek keretén belül fogyatékkal élő versenyzők nevezését is várjuk. Céljaink között szerepel ezt a kezdeményezést hosszú távon a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve bővíteni.

FSOB dátum: 2021. február 18., csütörtök

A versenyek tervezett időbeosztása: GIANT SLALOM 8:30-12:00, FREESTYLE 8:30-16:00
Nevezési határidő: 2021. február 16., 20:00-ig / online itt
Verseny napján: 2021. február 18., 10:30-ig / a helyszínen
Kontrollnap: 2021. február 15., hétfő délelőtt – ekkor tudjuk már biztosan, hogy minden körülmény adott és megtartható a verseny.
Edzésnap: 2021. február 17., szerda

Ha még nem töltötted fel a sportorvosid ezen a linken megteheted online is.

Bármely változásról, vagy egyéb szükséges intézkedésről közösségi média felületeinken tudhattok meg többet, kövessetek minket facebookon és instagramon! A rendezvény eventjében minden aktuális információt posztolunk!

Találkozunk február 18-án Mátraszentistvánon, vigyázzunk egymásra!

#msbsz #snowboardhungary #fsob2021

Budapest, 2021. február 6.