Marosvölgyi Márkó újként csatlakozott Brunner Blanca és Barabás Bálinthoz az Európa Kupa csapathoz hiszen két kisdöntőt csúszva, mindkettőn a 7.hellyel elérte a szükséges FIS pont átlagot.

Tóth Emma a tőle megszokott jó teljesítményt nyújtva két ezüstérmet szerzett lány Rookie korcsoportban. Schieszl Janka mindkét nap nagyon magabiztosan versenyzett, formája folyamatosan javult, és egy 2. és egy 1. hellyel lett gazdagabb a lány kids kategóriában. Pokorádi Károly a második napon nagyon elkapta a fonalat, és a dobogó második fokáig száguldozott a fiú kids kategóriában.

Brunner Blanca a 10. és 15. és Nagy Zsófia a 21. és 21. helyen zártak, FIS kategóriában szerepeltek, ahol az igen erős mezőnyben álltak helyt nagyszerűen.

Barabás Bálint az idei évben nagyon sokat fejlődött, amit itt be is bizonyított, hiszen egy nagyon stabil versenyzéssel egy 14., és egy 10. helyet sikerült megszereznie.

Papp Mátyás a második napon egészen a kisdöntőig jutott, amit egy nagyon izgalmas futamban sikerült megnyernie, így 5. helyen végzett. Mozsár Luca a 18. és 17., Bíró Flóra a 21. és 18. helyen, a legerősebb mezőnynek számító Rookie lányoknál szerepeltek. Hollós Milán a 18. és 14. hellyel nagyon megizzasztotta ellenfeleit, és egyre jobb és jobb köröket teljesített. A második napon nagyon kevésen múlt a 8 közé jutása.

„Összességében nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, hiszen az eredményeken felül a versenyzésben és csúszástechnikában is előrébb tudtunk lépni, ami a jövőre nézve nagyon kecsegtető. Hétvégén folytatjuk Murauban, majd az év nagy eseménye a junior világbajnokság következik április elején, ahol négy egyéni és két csapatunk is rajthoz áll majd.”- értékelt Bekényi Ádám Snowboard Cross szakágvezető.