Szeretsz snowboardozni? Indul a szezon! Örökítsd meg a legjobb ugrásaidat, a legszebb hazai tájakat, ahol csúszol, a legjobb társaságot, akikkel nekivágtok a pályáknak! Küldd el nekünk a fotóidat, és/vagy a maximum fél perces videóidat, és mi díjazzuk őket!

A 2021/2022-es téli szezon alatt készült fotókat, videókat tudod elküldeni, a beküldési határidő 2022. március 30. A zsűri kiválasztja, a szezonzárón kiállítjuk őket, díjazzuk a legjobbakat!

 

Love My Snowboard fotó-és videópályázat menete és pályázati feltételek:

– A képek és videók kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött vizuális anyagok felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait.

– Minden pályázó a teljes szezonban maximum 5 darab képet és videót küldhet be.

– A képek csak a hazai pályákon készülhetnek, kérjük, a beküldéskor írjátok meg a pontos helyeket, melyik magyarországi pályán, vagy természeti helyen készítettétek őket!

– A képeket jpg formátumban, a videókat we transferen vagy felhő linken várjuk, a lényeg, hogy le tudjuk tölteni őket és ki is tudjuk posztolni! Nem kell egy stábot bérelned, a telefonoddal is készülhet, de jó minőségű legyen, a kis felbontású vagy homályos tartalmakat nem tudjuk elfogadni.

– Beküldéskor az email tárgyához kérjük beírni: Love My Snowboard

– A levélben kérjük feltüntetni a szerző, pályázó nevét, és a kontaktodat, ahol értesíteni tudunk. Ha szeretnéd, hogy megjelöljünk a social média oldalaidon amikor kitesszük, írd meg hogyan keressünk, taggeljünk! Nincs életkori megkötés, a tartalmakat készítheted magadról, szülő a gyermekről, gyermek a szülőről, nagyszülőről, szomszédról, rokonról, barátokról!

– A képek keretezését mellőzzétek, vízjelet és dátumozást ne rakjatok a képekre, videókra.

– A fotókon, videókon semmilyen erőszakot, helytelen magatartást, veszélyes cselekedetet mutató, vagy arra buzdító, sugalló, etikai és erkölcsi normáknak nem megfelelő tartalmat nem fogadunk el, és ne is készítsetek soha ilyeneket!

– Nagyon várjuk a kreatív, gyönyörű és cool tartalmaitokat, a cél, hogy megmutassátok itthon és bárkinek, aki szeretne elindulni a téli sportok felé, milyen gyönyörű helyek vannak a téli Magyarországon, jó dolog télen sportolni, és főként snowboardozni!

– Nem baj, ha amatőr vagy, nem baj, ha nem tudsz szaltózni, ne is a pályázat miatt kezdd el, mert csak felelősséggel sportolunk ugye, első a testi épségünk! A te sikerélményed a miénk is, de a képeken, videókon mindig legyen rajta a boardod, mutasd meg mit is jelent: Love My Snowboard!

A díjazásról, a zsűriről hamarosan tájékoztatunk mindenkit, addig is jól jegyezzétek meg ezt az email címet, hiszen ide várjuk az alkotásokat névvel, kontakttal, helyszínmegjelölésekkel! A tárgyba írjátok be: Love My Snowboard!

A pályázatokat erre az email címre várjuk elektronikusan: info@msbsz.hu

Love My Snowboard fotó-és videópályázat jogi feltételei, amelyet a pályázó a nevezéssel egyidőben tudomásul vesz, és feltétel nélkül elfogadja azt.

A pályázatot a Magyar Snowboard Szövetség írja ki és bonyolítja le. A Magyar Snowboard Szövetség saját jogán hirdeti meg a pályázatot, a nevezés önkéntes, a nevező saját felelőssége, hogy a pályázati anyagok elkészítése közben megőrizze a testi, szellemi és mentális épségét. A Magyar Snowboard Szövetség nem vállal felelősséget a beküldő saját maga által, magának, vagy környezetének okozott bármíly nemű, és értékű károkért. A Magyar Snowboard Szövetség fenntartja a jogot a zsűri kiválasztásában, az érkezett pályaművek elbírálásában, az eredmény kihirdetésének időpontjának, a nyeremények, díjátadó helyszínének kihirdetésében és annak megváltoztatásában. Amennyiben a pályázó a pályázati kiírásnak megfelelő anyagot küld be, a zsűri a vizuális pályázati tartalom miatt nem vonható kérdőre az egyes pontokban a szubjektivitási értékelés miatt. A pályázó a beküldött anyagok szellemi jogtulajdonosa, a pályázaton való induláskor tudomásul veszi, hogy a Magyar Snowboard Szövetség a saját kommunikációjában a beküldött pályaművet használja, nyilvánosan megosztja, időbeli és térbeli korlátozás nélkül. A pályázó a panaszával, kérdéseivel a Magyar Snowboard Szövetséghez fordulhat, kizárólag írásban.